Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna je znanstvenica ostala potpuno šokirana nakon što je pregledala fotografije koje je snimila u Londonu. Karolina-Slavka Mueller, nakon što je prebacila fotografije s mobitela na računalo, primijetila je pored poznatog 'London Eye' ni više ni manje nego pravi NLO.


Na fotografiji se vidi NLO koji se nalazi u kutu snimke i sjaji nekim plavičastim svjetlom.

Vezani članci Demi Rose (Foto: Profimedia) Od nje smo navikli na svašta, ali ovakav je dekolte i kod nje nešto sasvim novo i drugačije Sajam turizma u Londonu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Hrvatska je u Londonu odradila odličan posao: "Razgovaralo se s Ryanairom o proširenju nekih linija"

Fotografije su snimljene za vrijeme vožnje po središtu Londona, rano ujutro. Ona i njezini prijatelji, od kojih je jedan odrastao u Londonu potpuno su zbunjeni i nikako ne mogu objasniti što je to na slici. Troje prijatelja slažu se da ni jedna zgrada u gradu ne izgleda poput tog objekta.

Stručnjaci koji se bave pročavanjem ovakvih fenomena potpuno su zbunjeni. Istraživač NLO fenomena Chris Martin rekao je kako se trudio pronaći dokaze da su slike lažne. 

'Nisam uspio pronaći ništa. Slike su bez presedana jer su tri i pokazuju putanju samog objekta', naglasio je Chris Martin.

Dodao je kako smatra da su fotografije prave te da nisu izmanipulirane ni na koji način. Po njegovom mišljenju nevjerojatne su i prikazuju objekt koji je klasičan primjer NLO-a u obliku letećeg tanjura i sigurno je pod kontrolom inteligentnih bića.