Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nesvakidašnji događaj jučer u kinu Broadway Tkalča u Zagrebu. Prije filma emitiran je 30-sekundni filmić s pitanjem "Iv, hoćeš li se udati za mene?", koji je priredio dečko djevojke koji ju je potom pred cijelim gledateljstvom zaprosio!


Kako nam javlja naša čitateljica, originalne zaruke imali su Ivana Bošnjak i Vedran Vukman. 

Vezani članci Megan Fox i Machine Gun Kelly Prstenom s velikim dijamantom potaknula glasine o zarukama s reperom zbog kojeg je ostavila supruga nakon 10 godina braka Gigi Hadid i Zayn Malik Pokazala prsten i pokrenula glasine da se zaručila s ocem svog djeteta nakon što su ljubavi dali drugu šansu

Prenosimo vam e-mail u cijelosti:

Ivana je bila jako iznenađena. U dvorani su se nakon poruke upalila svjetla, pustili su romantičnu muziku i Ivana je dobila prsten o kojem je maštala, a koji je bio naručen u Tiffany & Co. New York. Pristala je uz podršku cijelog gledališta.

U kinu su bili sakriveni i prijatelji koji su tada izašli sa šampanjcem. 

Gospodin Škrinjar (i cijelo osoblje) iz kina Broadway Tkalča bio je vrlo susretljiv i kooperativan te je omogućio da se prosidbeni filmić vrti nakon reklamnih poruka.

Nakon kina, Ivanu je čekalo još jedno iznenađenje – party u Saxu, koji je protekao u ludoj atmosferi. Jaques je Ivani i Vedranu posvetio nekoliko pjesama, a svi prijatelji su za uspomenu dobili majice s porukom I DO!