Izgleda da, od kad je i službeno razveden od Vlatke Pokos, Josip Radeljak nije gubio vrijeme i očajavao. Povezuje ga se, naime, s čak tri žene.


Prva žena o kojoj se počelo govoriti kao o potencijalnoj Dikanovoj pratilji je bivša supruga Danijela Popovića, danas vlasnica modne agencije, Sanja Bjedov. Ona je demantirala ove navode te naglasila kako je s gospodinom Radeljakom na 'vi' i da je njihova veza isključivo i samo poslovne prirode. 

Vezani članci Slika nije dostupna Ušminkani trio Diky, Lamby i Vuica posjetili grob Ene Begović Slika nije dostupna Je li Vlatka Pokos Dolores Lambašu spasila zatvora?

Druga žena o kojoj se govori kao o novoj Dikanovoj ljubavi je nepoznata Talijanka o kojoj hrvatska javnost i mediji ne znaju mnogo.

Treća navodna Dikanova ljubav je pjevačica Gianna Apostolski. Ona kaže kako se iznenadila kada su novinari zaključili da Radeljaka vabi svojim dekolteom i to popratili fotografijom. Gianna je izjavila da je Dikana preko Alke Vujice upoznala još prije pet godina, no on ju je od onda zaboravio pa su se upoznali opet. 

'Kada je bio humanitarni koncert za Super Silvu, Alka i ja smo pjevale, a on je došao podržati taj koncert. Onda smo sjeli i opet se upoznali', kazale je gđica. Apostolski. 

A što vas čeka ako postanete nova ljubavnica, djevojka ili možda supruga Dikana Radeljaka, pogledajte u video prilogu.