Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je izašla iz zrakoplova u švicarskom gradu Baselu, Paris Hilton je pred okupljenim obožavateljima i novinarima izjavila da joj je jako drago što je prvi puta u Zurichu, no biserima tu nije kraj...


Bogatašica je u Švicarsku stigla radi promocije njezine nove linije satova na Sajmu satova i nakita u Baselu ( Baselworld watch and jewellery fair). No, tu nije bio kraj biserima

Vezani članci Burka, ilustracija Europska zemlja danas odlučuje o zabrani burki i nikaba: "Tu je tradicija da pokažete svoje lice. To je znak naših temeljnih sloboda" Cjepivo protiv koronavirusa kompanije AstraZeneca Švicarska nezadovoljna cjepivom AstraZeneca: Brine ih učinkovitost, hoće li otkazati narudžbu?

Njezini satovi stoje između 90 i 200 dolara, no Paris je priznala kako sama preferira satove marke Rolex i Frank Muller i da nikada neće nositi satove iz svoje kolekcije. 

Inače, u Zurichu je bila prije posjeta Baselu gdje je posjetila novi noćni klub u vlasništvu svojeg bivšeg dečka Carla Hirschmanna i 'zaradila' kaznu od 100 dolara nakon što je njezin vozač parkirao automobil u zoni gdje je parkiranje zabranjeno.