Nakon tjedan dana isčekivanja javnosti su predstavljeni finalisti ovogodišnjeg Večernjakovog ekrana. Svaka od 16 kategorija ima troje finalista, a Novoj TV pripalo je 14 nominacija u 12 kategorija. Za svoje finaliste možete glasati do 12. veljače.


Glasovanje za favorite krenulo je 28. prosinca, a pobjednici po kategorijama bit će poznati 17. veljače 2008. godine.

Vezani članci A1 isključio N1 s mreže - 3 Pregovori nisu uspjeli: Gledatelji platforme A1 od danas nemaju kanal N1 Marko Braić (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Zvijezdi serije "Na granici" Marku Braiću Večernjakova ruža za Novo lice godine!

U kategoriji za mušku TV osobu informativnog i magazinskog sadržaja nominiran je Robert Valdec, dok je u srodnoj kategoriji muške TV osobe zabavnog i sportskog sadržaja nominiran Željko Pervan

Mirjana Hrga finalist je u kategoriji za žensku TV osobu informativnog i magazinskog sadržaja, a Mia Kovačić u kategoriji ženske TV osobe zabavnog i sportskog sadržaja.

Dnevnik Nove TV izborio je finale u kategoriji orginalne TV emisije informativnog sadržaja, dok su Istraga i Provjereno finalisti kategorije orginalne TV emisije magazinskog sadržaja. 

Emisija Kod Ane našla se u finalu kategorije za orginalnu TV emisiju, a Epicentar u finalu za najbolji talk-show. 

Andrija Jarak ušao je finale u kategoriji za najboljeg reportera-komentatora.

Popularna serija Nove TV Naša mala klinika nominirana je kao finalist u kategoriji TV serije, a Željko Pervan ušao je u finale za najboljeg glumca u TV seriji. 

Magazin Ostati živ finalist je kategorije dokumentarnog sadržaja.