Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Žena koja se bojala da će izgubiti ljubavnika dok se oporavlja od operacije, angažirala je svoju 15-godišnju kćer da za to vrijeme spava s njim, kako ovaj ne bi imao potrebu švrljati uokolo.


Policija je izvijestila da su svo troje dogovor stavili na papir i potpisali, a u dogovoru stoji i naknada kćerki za seksualne usluge i to u obliku odjeće i piercinga.

Vezani članci Ruska zima, ilustracija Šokantan slučaj u Rusiji: (Ne)majka ostavila djecu u šumi, bez odjeće i na minus 15 stupnjeva Slika nije dostupna Majka priznala: Išla sam kod ljubavnika, djeca su mi iz naručja upala u rijeku!

37-godišnji muškarac s maloljetnom je kćerkom svoje ljubavnice imao seks 20-ak puta u protekla dva mjeseca.

- Zapanjuje da postoje roditelji koji mogu sudjelovati u ovako odvratnom slučaju zlostavljanja vlastite kćeri, izjavio je tužitelj Tony Tague listu The Muskegon Chronicle iz američke savezne države Michigen.
 
Istraga je započela kada se djevojčica povjerila drugoj odrasloj osobi, koja je njenu priču prijavila policiji, rekao je detektiv Calvin Mahan.

U suđenju koje slijedi majka je optužena zbog seksualnog podvođenja po 3 točke zakona o kriminalnom djelu seksualnog zlostavljanja, ali će se braniti sa slobode, za što je morala položiti jamčevinu od 25 tisuća dolara.

Njen dečko, Michael J. Fitzgibbon zadržan je u istražnom zatvoru bez mogućnosti jamčevine, optužen je po 6 točaka istog kaznenog djela zbog seksualnog zlostavljanja maloljetne osobe.