Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glamurozna party djevojka Jordan užasnula se od straha misleći da će umrijeti nakon što je uzela drogu od koje joj je pozlilo. Incident se dogodio iz leđa njezina muža, Petera Andreasa.


Superstar Joradn ispričala je kako joj se nakon uzimanja droge srce zastrašujuće uzlupalo od čega ju je uhvatila panika. Probudila je muža vičući: 'Mislim da ću umrijeti'.

Vezani članci Eksplozija klora VIDEO Eksplodirao spremnik pun klora, najmanje 10 ljudi poginulo, na stotine ozlijeđenih: "Bolnice su pune, više nemamo mjesta" Matej Periš Sakoman o toksikološkom nalazu Mateja Periša: "Imao je neku energiju u sebi..."

Osobna je to ispovijest Jordan napisana u njezinoj tek objavljenoj autobiografiji 'Pushed To The Limit'.

Jordan, majka troje djece, još se izrazito srami svojeg uzimanja droge pa uopće ne želi reći o kojoj se drogi radilo. No, pretpostavlja se da je riječ o kokainu. 

Njezin muž Peter, koji prezire drogu, upozorio ju je da će pokrenuti brakorazvodu parnicu ako sazna da ga je prevarila ili da je uzela drogu. 

I pored tog upozorenja, Jordan kaže da za vrijeme postporođajne depresije koja ju je zahvatila nakon rođenja prvog djeteta, nije mogla odoljeti iskušenju. 

'Nakon što sam uzela drogu osjećala sam se sjajno, pa sam odlučila uzeti još. Tada je moje srce počelo tući k'o ludo, postalo mi je jako vruće i uhvatila me panika. Pomislila sam da sam se predozirala', piše Jordan u autobiografiji. 

Joran priznaje kako je mislila da je kraj, pa je krenula probuditi muža koji je spavao u susjednoj sobi.

'Znam da ćeš željeti razvod, no moram ti reći... uzela sam drogu', kaže Jordan. 'Moj bože, to je to! To je naš kraj!', uzviknuo je Peter. 

Nakon navedenog incidenta, Jordan je preklinjala Petera da ju ne ostavi i obećala mu da više nikada neće uzeti drogu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju