Samo 83 centimetra visok i težak tek nešto više od 9 kilograma, 19-godišnji Aditya 'Romeo' Dev je najmanji bodybuilder na svijetu.


Majušni Romeo je dobro poznat u svom rodnom gradu Phagwari u Indiji zbog svoje sposobnosti dizanja utega od 1,5 kilograma, što je prilično uzme li su u obzir njegova težina. Dvorana u kojoj trenira Romeo svaki je dan prepuna znatiželjnika koji dolaze ne bi li ga vidjeli. 

Vezani članci Slika nije dostupna Alfa Romeo Giulia s tri dieselska i pet benzinskih motora Slika nije dostupna Alfa Romeo - Nova saznanja o budućnosti ponude

Za razliku od mnogih patuljaka, Romeo je prilično proporcionalno građen. Opseg glave mu je 38, a opseg prsa 51 centimetar. 

"Treniram bodybuilding posljednje dvije godine i mislim da sam najjači patuljak na svijetu. Uvijek sam bio u dobroj kondiciji, no otkako treniram postao sam poznat po svojoj snazi. Veličina me nikada nije sprječavala u ničemu. Uz dizanje utega još se bavim aerobikom i plesom. Već su me pozivali u TV emisije radi plesa ", kaže Romeo. 

Njegov trener Ranjit Pal mu sate i sate pomaže izgraditi mišiće do savršenstva. 

"Kada je tek počeo inzistirao sam na tome da prvih mjesec dana bavi aerobikom i gimnastikom kako bi tijelo pripremio na veće napore. Nakon toga sam mu izradio posebne utege i podučio ga kako oblikovati bicepse i tricepse", rekao je trener. 

Iako pristojno zarađuje gostovanjima u TV emisijama Romea ne zanima novac.

"Moj je san puno putovati i želim nastupati u Londonu sa svojim idolom Jazzy B.-jem", poželio je Romeo.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju