Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pet muškaraca, uključujući bivšeg kapetana engleske ragbijaške momčadi, kao i Dianinog tjelohranitelja, navedeno je na popisu princezinih ljubavnika.


Ove najnovije činjenice otkrio je privatni tajnik pokojne princeze, Michael Gibbins, svjedočeći pred sudom u slučaju rasvjetljavanja njezine pogibije.

Vezani članci Slika nije dostupna Princeza Diana protiv Princa Charlesa na događaju PR Kingdom Slika nije dostupna Koja će filmska zvijezda glumiti primcezu Dianu?

Na listi 'petorice' nalaze se tako bivši kapetan engleske ragbijaške momčadi, Will Carling, tjelohranitelj Barry Mannakee, oficir James Hewitt, glasnogovornik automobila Lotus, James Gilbey te trgovac umjetninama Oliver Hoare.

Od navedenih muškaraca jedino je Hewitt otvoreno priznao aferu s princezom koja je trajala od 1986. do 1990. godine.

Carling, koji je Dianu upoznao 1995., uvijek je odnos s njom definirao kao veoma blisko prijateljstvo, a nikad kao ljubavnu vezu.

Gilbey nije nikada priznao da je bio princezin ljubavnik, kao niti Hoare, za kojega se vjeruje da je s Dianom u vezi bio od 1990. godine.

Mannakee je poginuo u prometnoj nesreći 1987. godine, točno godinu dana nakon prekida veze s Dianom te čitavo desetljeće prije nego se saznalo za njihovu vezu.