Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Reper i glumac Snoop Dogg, jedno od najvećih imena hip-hop scene na zapadnoj obali SAD-a, uhićen je nakon što je policija u njegovom automobilu pronašla pištolj i marihuanu.


Poznati 35-godišnji reper, kojemu je pravo ime Calvin Broadus, uhićen je u četvrtak u zračnoj luci Burbank kraj Los Angelesa nakon što ga je policija zaustavila jer je svojim automobilom predugo stajao na zabranjenom mjestu. 
Snoop Dogg je pritvoren, no pušten je nakon što je platio 35.000 dolara jamčevine. Očekuje se da će se pred sucem pojaviti u ponedjeljak.

Vezani članci Uzgoj marihuane Pao "ratar" kod Rijeke: Krao HEP-u struju i u svojem stanu uzgajao marihuanu Uzgajao marihuanu kod Zagreba - 4 Pao "ratar" kod Zagreba: Policija u obiteljskoj kući pronašla improvizirani laboratorij za uzgoj marihuane

U međuvremenu tužiteljstvo razmišlja hoće li protiv poznatog repera podići optužnici i zbog pokušaja unošenja sklopivog policijskog pendreka u zrakoplov prošlog mjeseca. Snoop Dogg tvrdi da je pendrek bio rekvizit za video spot koji je trebao snimiti u New Yorku te da nije znao da je zabranjeno njegovo unošenje u zrakoplov.

Snoop Dogg je već osuđivan zbog posjedovanja kokaina.