Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Madonna je izjavila da je ponudila da će podržavati afričkog dječaka Davida kojeg je usvojila i ostaviti ga u Malawiju s ocem, ali da je to otac to odbio.


U interviewu za BBC Madonna je kazala: "Ponudila sam tu opciju ocu što je on odbio".

Vezani članci Lourdes Leon Bikiniji su joj najdraži odjevni predmet, pisalo se o potezima kojima je zgrozila javnost, ali novim fotkama sve je iznenadila Slika nije dostupna Madonnin David stigao u Britaniju

Američka pop zvijezda izazvala je niz osuda nakon što je izvukla jednogodišnjeg Davida Bandu iz siromašnog života u sirotištu u Malawiju i dovela ga u London gdje živi sa suprugom Guyem Ritchijem i dvoje djece.

Odgovarajući na medijsku osudu Madonna je odbacila tvrdnje da je dječak imao redovite posjete članova svoje obitelji.

"Nikada nisam srela njegovu baku i rečeno mi je da ga od dana kada je ostavljen u sirotištu nitko nije posjetio iz obitelji i zato sam postala zainteresirana za njega", kazala je Madonna.

"Da mi je netko rekao 'Njegov tata dolazi svaki tjedan' ili 'njegova ga baka posjećuje redovito' i dobro ga pazimo, nikada ne bi razmišljala o tome da ga posvojim", dodala je.

Prošli je tjedna Madonna objavila da je dobila jasno dopuštenje za usvojenje od oca Yohane Banda.

Gostujući u talk-showu kod Oprah Winfrey, pjevačica je je rekla da su Davidova majka i još troje braće preminuli od AIDS-a