Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Posljednjih nekoliko godina, Celine Dion održavala je koncerte u koncertnoj dvorani Ceasars Palace u Las Vegasu pet dana u tjednu, a promocijom novog albuma, kaže, vraća se na svjetsku glazbenu scenu.


Celine, koja je prodala 50 milijuna albuma od 1990. godine, nastupe u Ceaser Palacu završava 15. prosinca ove godine, nakon čega kreće na turneju promocije svog novog albuma.

Vezani članci Slika nije dostupna Spektakl koji je obilježio vikend: Severina u zagrebačkoj Areni! Slika nije dostupna Severina je u zagrebačkoj Areni priredila spektakl za pamćenje

'Prvo sam pomislila da neću moći snimiti album, jer svaku večer nastupam u Ceasar Palacu, pa mi to ne ostavlja vremena za drugi posao. No, kako sam mislila da je to neostvarivo, nisam se previše brinula oko toga kada će snimanje završiti', rekla je Dione.

Svjetska turneja počet će u veljači sljedeće godine, a trajat će 12 mjeseci. Na turneju će povesti svoju majku, šestogodišnjeg sina Rene-Charlesa, a pratit će je i njezin suprug menadžer Rene.