Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Četerdesetdvogodišnja pjevačica pozirala je za naslovnicu kanadskog časopisa 7 Jours u šestom mjesecu trudnoće sa suprugom René Angelilom i njihovim devetogodišnjim sinom René-Charlesom.


Celine je opovrgnula glasine da je ranije ovog mjeseca završila u bolnici radi komplikacija u trudnoći, dodavši da su je pozivi zabrinutih prijatelja radi vijesti koja je odjeknula u medijima uzrujali.

>> Celine Dion hospitalizirana u šestom mjesecu trudnoće

Vezani članci Enrique Iglesias Za trudnoću ruske ljepotice nitko nije znao, no njezin suprug sada je potvrdio rođenje trećeg djeteta Slika nije dostupna Celine Dion hospitalizirana u šestom mjesecu trudnoće

Glasnogovornica zvijezde izjavila je da Celine nije bila u bolnici, da je zdrava te da se osjeća fantastično. Kao i većini žena koje očekuju blizance, doktor i njoj savjetuje da što više miruje kako se približava termin za porod.

Pjevačica hita ‘My Heart Will Go On’ nikada nije krila da želi imati veliku obitelj, ni da je čitavu prošlu godinu između nastupa u Las Vegasu pokušavala zanijeti. Uspjela je iz šestog pokušaja umjetnom oplodnjom.

Bitka njenog supruga Renéa s karcinomom u prošlosti, navela je par na sumnju u to hoće li moći imati još djece.