Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumac je dobio kći Stellu Zavalu, a 42-godišnja Celine rodila je dva zdrava dječaka.


Glumac Matt Damon i njegova supruga Luciana povećali su svoju obitelj - dobili su curicu, objavio je portal tjednika People. Stella Zavala Damon rođena je u srijedu u New Yorku. 'Mama i beba su dobro', potvrdio je glumčev predstavnik tjedniku People. 'Cijela obitelj je ushićena'. Dobitnik Oscara Damon (40) i Luciana (35) vjenčali su se 2005. godine. Oni već imaju dvije djevojčice - Isabellu (4) i Giu (2), a podižu zajedno i Alexiu (11), Lucianinu kćerku iz prvog braka.

>> Matt Damon u novom izazovu - politički lider!

Vezani članci Slika nije dostupna Itekako se namučio: 42-godišnji glumac 'nabacio' opake mišiće! Slika nije dostupna 'Moja supruga Luciana zaslužuje boljeg muža'

A planetarno popularna pjevačica i osvajačica Grammyja Celine Dion rodila je u subotu blizance, priopćio je njezin predstavnik za medije. Dion (42) je rodila blizance carskim rezom u bolnici na Floridi. Kanadska pjevačica i njezin suprug Rene Angelil već imaju sina od devet godina, a sada su dobili još dva dječaka. Bebe su rođene zdrave no kako su rođene ranije biti će nekoliko idućih dana u inkubatoru, javio je magazin People koji je prvi objavio ovu vijest.

Dion, poznata po hitovima poput 'My Heart Will Go On', hospitalizirana je ranije ovoga mjeseca na preporuku liječnika kako bi se spriječio prerani porod. 'Celine se sada odmara i planiraju nakon toga razgovarati o imenima dječaka', kazao je njezin predstavnik. Jedna od najbolje plaćenih pjevačica na svijetu, trebala bi se u ožujku 2011. vratiti u Las Vegas gdje ima trogodišnji angažman u tamošnjoj Caesar Palace.