Nakon Slađinog odlaska, farmeri su o prvom duelistu odlučivali između ovotjednih sluga. Tako će u sutrašnjem dvoboju protivnika ili protivnicu po izboru gledatelja u Areni čekati Jura. Navečer su Ivana i Jelena pokušavale namamiti u krevet.


Jura se tijekom doručka upleo u raspravu Stefany i Rafe.

Vezani članci Slika nije dostupna Jelena Bosančić otkrila detalje ljubavne veze s Josipom Ivančićem Slika nije dostupna Video: Ivana se uvukla Neni u krevet

'Ovako, ja tu nisam radi novca i ne trebate me shvatiti kao konkurenciju. Ja sam ovdje došao kao animator kulture! Vi ste cijelu emisiju pričali o dečkima i šminki, a da uopće niste spomenuli niti jedan film, sliku, glazbu itd.!', ljutito je rekao Jura i izašao. 

Alen je kratko komentirao kako je to stvarno istina.

Iako Rafo uvijek želi da sve bude u skladu i harmoniji, ovaj put je ozbiljno upozorio farmere.

'Ponekad mislim da sam sebe zavaravam, ja vas lijepo molim da pazite kako se ponašate! Ja neću dopustiti linč na neke ljude!', odrješit je bio Rafo koji smatra da su cure isplanirale linč na Juru. 

'Ovdje se stvara kriva atmosfera prema ljudima koji nisu ni krivi ni dužni! Ja nisam baba zajedljiva i ne mogu gledati da se o nekome stvara slika kao da je kriminalac!'. 

Rafo je ovaj put odlučio stati na stranu Jure, koji se posvađao s gazdaricom Dvinom, no s novim danom uspjeli su se pomiriti.

Jura je za imendan dobio iznenađenje: romski sastav. 

Svirači su veselo ušli na farmu i donijeli darove farmerima. 

Farmerke su dobile marame, dok su farmeri dobili košaru namirnica. 

Dečki su prijepodne trebali pripremiti krijes koji su zapalili s gostima. 

Muzikaši su donijeli rakiju i 'napili' farmere, koji se već dugo tako nisu zabavili. Jelena je komentirala: 'Samo svirajte, nismo dugo čuli muziku!'. Rafo je bio oduševljen rakijom, a Aleks je plesala u ritmu ciganske glazbe. 

Gošća je objasnila kako postoji običaj da se jednoj osobi 'taj dan zvijezde gata'. Izabrala je Aleks. 'Jako si tužna, ali ne brini, jer te ljudi jako vole. Jedan te dečko čeka vani!', rekla je gatara. Svi farmeri su povikali: 'To je sigurno Stipe!' 

Navečer su Jelena i Ivana nastavile u istom tonu i zvale Nenu u krevet.

'Dođi Neno, čekam te, skinula sam majicu!', rekla je Jelena. 

Na to je Ivana povikala: 'Ja sam ti se isto skinula, a čekam te već petnaest minuta!'. 

Inače jak na riječima, Neno se sav zbunio: 'Pa, ja sam sad u teškoj poziciji. Jel' možete da to odgodimo za sutra ujutro?'. 

Ivana je razočarano rekla: 'Vi ste dečki uvijek takvi, nikada niste spremni za ključni trenutak!'. Jelena je dodala: 'Neno, Rijeka! To je sve što ću ti reći!'. 

Ivana se u nadmetanju nije dala smesti: 'Neno, ja sam pjevačica!'. 

Na kraju je Ivana zaspala sama, a Jelena s Lisom.

Više na www.farma.novatv.hr .

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju