Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Privlačne Farmerice napokon su se odlučile oprati. Možda slijede stari seoski običaj pranja jednom tjedno ili se pak pripremaju za nadolazeće zanimljivo razdoblje u kojem će se održati prvi dvoboj u Areni te ispasti jedan Farmer.


Prvi dualist Farme je sluga Boris kojeg je većina farmera izabrala vjerujući kako će on odlazak s Farme podnijeti bolje nego sluškinja Ivana.

Vezani članci Dora Adanić Na korak do pobjede na "Farmi": Dora Adanić otkrila nam je što se u njenom životu promijenilo zbog showa Tomislav Pavlović Pobjednik "Farme" otkrio nam je što će učiniti s osvojenih pola milijuna kuna, a doznali smo i još jednu sretnu vijest!

Nakon izbora se Boris spakirao i otišao u kućicu za izolaciju u kojoj će prvi dualist uvijek sam dočekati dvoboj petkom, a jedini kontakt bit će drugi sluga koji će mu donijeti hranu. 

Gledatelji od četvrtka navečer biraju drugog dualista, odnosno osobu istog spola s kojom će se boriti u dvoboju u Areni. U studijskoj emisiji petkom saznat ćemo ime drugog dualista i uživo se uključiti na Farmu, kada će on odabrati igru znanja, snage ili izdržljivosti. U Areni će se održati dvoboj u toj igri, a gubitnik će napisati oproštajno pismo u kojemu imenuje novog Gazdu i napustiti Farmu.

Farmu i sva zbivanja na seoskom imanju njegovim očima vidjet ćemo u subotnjoj emisiji Farma+, koja je posvećena gubitniku.

Događaji u Areni, srećom, potakli su farmere da se okupaju 

Nakon tjedan dana “štrajkanja”, farmeri Hana i Deen odlučili su se oprati u gazdinoj kući. Deen je rekao: „Ako se želimo oprati, moramo sada!“.

Stipe je objašnjavao Hani kako da to najbrže napravi, dok se Hana odlučila oprati u kupaćem kostimu. 

Farmerka Aleks izjavila je da njoj tuširanje uopće nije problem:”Najduže se nisam oprala tjedan dana i to u bajkerskom kampu u Vodicama!” Jelena je isto komentirala da na moru ne pere kosu po tjedan dana. Josipa je zaključila da je stvarno već vrijeme da opere glavu, a svoju zamisao pranja ispod kuhinjskog stola objašnjavala je Stipi. Dečkima je manji problem tuširanje, naime Stipe je već pravi ekspert u toj higijenskoj disciplini. Za sve ostale Lupino i momci zagrijali su vodu u dvorištu, gdje ženski dio cijeli dan pere kosu i sprema se za Arenu.

Situacija oko kuhinje i o tome tko će što u njoj raditi preko dana očito se ne smiruje. Konflikt Josipe i Stefany pretvorio se u „urotu“ ženskog dijela protiv Stefy. Tako je Josipa na Stefinu izjavu da ih „postrojava“ izjavila:“Koja si ti balavica, djevojko draga!'' i pridružila se tračerskom klanu brineta na Farmi.

Više na www.farma.novatv.hr i u večerašnjoj emisiji u 20 sati na Novoj TV.