Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mršava Victoria Beckham na posebnom je režimu prehrane. Želi se udebljati, a navodno će joj to lakše ići na dijeti s vinom.


Nekadašnjoj članici grupe Spice Girls Victoria Beckham dojadilo je slušati osude na račun svoje mršavosti. Odlučila je 'nabaciti' nekoliko kilograma pomoću dijete s vinom koja bi joj trebala otvoriti apetit. 

Vezani članci Slika nije dostupna Ova ogrlica može vam pomoći da se kontrolirate Slika nije dostupna Čak 84 posto vegana i vegeterijanaca se vraća mesu

'Kilogrami su razlog zašto je počela piti. Ako popije čašu vina ili dvije, imat će apetit kao oni koji cijele noći provedu u lokalima i piju alkohol', izjavio je izvor za magazin Closer. 

Kod kuće u Madridu ima posebni hladnjak samo za vino, a kada u Kaliforniji nađe prikladni dom za obitelj, u njega će preseliti namjenski hladnjak. S Davidom je angažirala organizatora koji im pomaže u selidbi u Los Angeles, gdje će se Victoria baciti u shopping, ovaj put po vinarijama. 

32-godišnja Posh navodno jede samo jedan obrok na dan koji se obično sastoji od ribe pripremljene na pari, zelenjave i salate. Na ugljikohidrate niti ne pomišlja.