Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jessica Simpson odlučila se za bezobrazno velik dekolte koji je pokazao puno više nego što je sakrio. Pjevačica je inače poznata po bujnom poprsju koje voli pokazati.


No, zadnjih nekoliko mjeseci ovoj plavuši nije dobro išlo niti na poslu niti u ljubavi, pa je svoje ženske čari skrivala od javnosti ispod debelih pulovera i do vrata zatvorenih majica. 

Vezani članci Slika nije dostupna 'Udebljala sam se upola manje nego u prvoj trudnoći!' Slika nije dostupna Buduća mama pokazala trbuščić, ali i bujne obline!

No sada, kada je napokon ponovo pronašla ljubav, njezin seksipil ponovo je probuđen. Jessica se odvažila pa se odlučuje za smjele odjevne kombinacije, a za to je zaslužan njezin novi pratitelj, John Mayer.

Za vrijeme nedavnog izlaska, Jessicin je crni satenski top nezgodno skliznuo i otkrio bradavicu. No, to ju nimalo nije obeshrabrilo, naprotiv, odlučila se okušati kao plesačica grupe Pussycat Dolls i pokazati još gole kože. 

Kako je izjavio njezin prijatelj, Jessica obožava biti slavna i  osjećati se seksi. Taktika s golotinjom, čini se, odlično funkcionira.