Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Latinoamerička pjevačica Jennifer Lopez izvrijeđala je stjuardesu koja joj nije odmah donijela njezinu "specijalnu kavu".


Jennifer, poznata po svojim bizarnim i ekscentričnim zahtjevima, jako se naljutila jer joj stjuardesa nije napravila dupli espresso. 

Vezani članci Slika nije dostupna Mama nije bila sretna: 'Ponašala se kao napaljena tinejdžerica!' Slika nije dostupna Emotivna Jennifer suzprezala suze: 'Hvala što ste dio mog puta!'

" Vikala je na mene i stvarno sam se uplašila. Nije da joj nisam htjela napraviti kavu, ali avion je polijetao i nitko se nije smio micati. Čak mi je rekla da sam jeftina i da su mi cipele jeftine",  rekla je stjuardesa koja je željela ostati anonimna.

Kako je izjavila, stjuardesa će podnijeti tužbu protiv seksi dive, prenosi Ecanadanow. 

A tužbu protiv pjevačice već je podnijela i jedna zrakoplovna tvrtka. Naime, čini se kako Jennifer "zaboravlja" platiti račune, točnije oko 35.000 dolara za dva leta - jedan iz Farmingdalea za Puerto Rico 26. siječnja i drugi za Burbank 25. svibnja. 

Oba je puta, navode u zrakoplovnoj tvrtki, Jennifer putovala pod imenom Jennifer Muniz. Naime, pravo ime njezina supruga  Marca Anthonya je Marco Muniz. Na spornim putovanjima s njom navodno putovao i suprug, te još četvero njihovih gostiju.  

Lopezova se našla i na crnoj listi "napojničara", nazvanoj S****y Tipper Database, i to nakon što je u jednom njujorškom restoranu na račun od 350 dolara ostavila 1,27 dolara napojnice.