Popularna Carrie Bradshaw iz serije 'Seks i grad' uvijek tvrdi kako želi da je nešto ili netko 'obori' s nogu. Na snimanju promotivnih fotografija za film 'Seks i grad' Sarah Jessici Parker dogodilo se baš to, s nogu je oborio veliki val.


Glumica i njezin partner iz serije Chris Noth, poznatiji kako Carriena ljubav iz serije Mr Big (Faca), pozirali su na na malenom brodu kada ih je iznenada zapljusnuo val.

Vezani članci Marino Grgurev i Andrija Jarak Čovjek koji je snimio dramatičan trenutak potresa u Sisku: ''Volio bih da se takve stvari nikad ne događaju, ali ako se dogode nek’ sam ja tamo'' Slika nije dostupna I nakon 15 godina: Faca je uvijek Faca!

Val je okupao i fotografkinju Annie Leibovitz koja je popularne glumce snimala za magazin Vouge, te ostatak ekipe na setu.

Fotografije Annie Leibovitz bit će objavljene u sklopu promocije dugoočekivanog filma 'Seks i grad' koji bi u kina trebao stići krajem svibnja.

Svi obožavatelji koje najviše zanima hoće li u filmu Carrie i Faca konačno završiti u sretnoj ljubavnoj vezi morat će još malo pričekati. Kraj je snimljen u nekoliko verzija, a još nije odlučeno koja će se iskoristiti.

Tako ostaje još puno prostora za pitanja i iščekivanje, pa je za vjerovati kako će zarada na kino blagajnama opravdati očekivanja ekipe koja je radila na filmu.

Kada je to u pitanju tajanstvena je i Sarah Jessica Parker.

'Film govori o prijateljstvu, odrastanju i odlukama koje donosimo, te načinima na koje one utječu na nas', rekla je popularna glumica.