Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Što će Stoka reći kada vidi svoju djevojku kako se bezbrižno uvaljuje u tuđe krevete? Naime, izležavanje poslije ručka Jelena je iskoristila da se uvali upravo Stipi u krevet.


Iako bi se od muškarčine očekivalo više, Stipe se sa Jelenom upustio u silno ogovaranje ostalih. Jelena je puhala Stipi za vrat i šaptala mu tračeve. Posebno je popljuvala Stefy nazvavši je mutavom. 

Vezani članci Dora Adanić Na korak do pobjede na "Farmi": Dora Adanić otkrila nam je što se u njenom životu promijenilo zbog showa Tomislav Pavlović Pobjednik "Farme" otkrio nam je što će učiniti s osvojenih pola milijuna kuna, a doznali smo i još jednu sretnu vijest!

Punila je Stipi glavu kako su joj on i Aleks jedine osobe do kojih joj je stalo te kako je samo njih dvoje drže na Farmi. I dok je Jela mlatila jezikom, Aleks se pobrinula da potpali Stipu. 

Došla je do kreveta u kojem su ležali Stipe i Jela i počela se skidati. Nakon Aleksinog skidanja Jelena ju se pozvala da legne sa njom i Stipom. 

'Stipe bi htio u hamburger!', otkrila je Jela. Nakon što je Aleks odbila ponudu, Stipe je primio Jelenu za guzicu, a ona ga je pitala 'Da ti ga malo roknem u ruku?!' 

Više na www.farma.novatv.hr