Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Boris je postao drugi natjecatelj koji nakon eliminacijskog dvoboja u Areni napušta Farmu.


Farmeri su jučer skoro jednoglasnom odlukom ponovno poslali Borisa u eliminacijski dvoboj te tako još jednom za prvog dualista izabrali Slugu prije Sluškinje. Drugog dualista večeras su izabrali gledatelji, a vaš je izbor bio Svizac.

Vezani članci Dora Adanić Na korak do pobjede na "Farmi": Dora Adanić otkrila nam je što se u njenom životu promijenilo zbog showa Tomislav Pavlović Pobjednik "Farme" otkrio nam je što će učiniti s osvojenih pola milijuna kuna, a doznali smo i još jednu sretnu vijest!

Birao je drugi dualist, a Alen je za dvoboj koji odlučuje tko ostaje na Farmi izabrao igru snage. Protivnici su sjedili na dvije grede, a zadatak je bio što prije prepiliti gredu svog protivnika koji će nakon toga pasti s određene visine na pod Arene.

Svizac je furiozno krenuo, dok je Boris praktički odustao na samom početku ne trudivši se previše. No, Borisu i nije polazilo za rukom piljenje kao Sviscu, koji je uz veliki napor uspio u zadatku. Boris je u posljednji trenutak skočio s grede spasivši se od pada. Time je postao gubitnik dvoboja i večeras mora otići s Farme. 

Više na www.farma.novatv.hr