Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tamnoputa ljepotica Angelina Jolie ponovno je, prema pisanju svijetskih medija, trudna. Tako ona i Brad Pitt čekaju drugo dijete.


Par je s djecom tranutačno u Indiji na snimanju filma 'A Mighty Heart', a navodno se jedna od najljepših žena svijeta neprestano na setovima žali na jutarnje mučnine.

Vezani članci Petra Ecclestone Pjenušac tekao u potocima: Ozbiljna tužba nije spriječila bogatu nasljednicu da pošteno odriješi kesu Hrvoje Rupčić i Ivana Kujundžić Rupčić (Foto: Instagram) Hrvoje Rupčić s drugom suprugom čeka dijete: "Ovo mi je sigurno jedna od najplodnijih godina"

America's Star magazine navodi izjavu izvora bliskog popularnom paru: 'Ona se odjeva u vrećaste haljine i nosi veliki šal. Kada izlazi iz automobila pokušava se prekriti tim šalom.'

Izvori tvrde kako je Angelina počela uzimati vitaminske pripravke kakve je uzimala i prošle godine kada je bila trudna s petomjesečnom kćerkicom Shiloh Nouvel. Osim toga zvijezda se od dolaska u Indiju tri puta navodno onesvjestila.

Uz to izvori navode kako su Brad i Angelina presretni zbog nove trudnoće. Zvijezda 'Oceanovih trinaest' nvodno priželjkuje sina, a nije tajna kako ne krije svoje želje za proširenjem obitelji. Jednom je izjavio kako želi najmanje šestero djece.

Uz svoju kćerkicu Brad i Angelina imaju dvoje usvojene djece, petogodišnjeg Maddoxa, koji je porijeklom iz Kambodže, te dvogodišnju kćerku Zaharu iz Etiopije.