Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dan državnosti na Zlatnom ratu – produljeni vikend paket - 4 dana - 1.785 kn

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iskoristite stari godišnji odmor ili jednostavno produžite vikend povodom Dana državnosti.

Upustite se u bračku avanturu, te rezervirajte 4-dnevni paketu Bluesun hotelu Elaphusa 4* , udaljen svega 10 minuta hoda od plaže Zlatni rat.

Akcija - Paket “Dan državnosti”, 4 dana – 1.785 kn: 3 x noćenja s doručkom i večerom u dvokrevetnoj sobi, neograničeno korištenje fitnessa i Thalasso wellness oaze (vanjski i unutrašnji bazeni i whirpooli, 5 vrstasauna...), animacijski program za djecu i odrasle, 1 vinsku probu (tri vrste Stina vina bračkog i bolskog vinogorja) uz razgled vinarije, besplatan parking i bežični internet.

Najveći Thalasso wellness na Jadranu
Wellness & Spa u hotelu Elaphusa 4* od 4000 m2 jedan je od najvećih u Hrvatskoj. Tretmani utjelovljuju prirodne sastojke iz neposredne okoline: bilje, morsku vodu i alge.

Više informacija i REZERVACIJE: 01 3844 288 ili zatražite ponudu na:
www.bluesunhotels.com

Ponuda je limitirana brojem slobodnih soba, rezervirajte na vrijeme.

Tripadvisor - jeste li znali?

Bluesun hotel Elaphusa**** je za 2013. godinu dobio „Certificate of Excellence 2013“ priznanje od TripAdvisora, vodećeg svjetskog portala za recenzije u turizmu. Nagrada je mjerilo izvrsnosti, a dodjeljuje se isključivo temeljem recenzija gostiju turističkih usluga, pri čemu individualni posjetitelji na Tripadvisoru broje preko 50 milijuna i godišnje ostavljaju do 60 milijuna recenzija.

Pročitajte i ovo Riba Pojas - 1 riba pojas Iznimno rijedak susret s ogromnom ribom, morskim čudovištem: U Jadranu je viđena tek 3 puta, a u cijelom Sredozemlju samo 60 Ilustracija Važna stvar Jedna od najvećih investicija u hrvatski turizam: Hotelski div počinje s gradnjom

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene