Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAKON PROSVJEDA PODRŠKE

U Beogradu osvanuo mural posvećen Putinu: ''Bratu'' društvo pravi četnički vođa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mural s likom predsjednika Rusije Vladimira Putina, na kojem ćirilicom piše "brat", osvanuo je u Beogradu na križanju ulica Njegoševe i Kralja Milutina u općini Vračar.

Iza lika predsjednika Rusije Vladimira Putina u Beogradu oslikane su i srpska i ruska zastava, a valja podsjetiti da su fasade zgrada u Njegoševoj i okolnim ulicama svojevrsna ''galerija'' nekoliko murala.

Onaj s likom Ratka Mladića osvanuo je lani, a nakon što su uhićene
aktivistkinje za ljudska prava Aida Ćorović i Jelena Jaćimović naslikani su i likovi Draže Mihajlovića te Vojvode Mišića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna IZ MINUTE U MINUTU Novi udarac za Putina: Anonymousi tvrde da su hakirali stranice ruske sigurnosne službe. I dvije velike kartične kuće napuštaju Rusiju
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna IZAŠLI NA ULICE Desničari u Beogradu održali prosvjed podrške ruskom narodu: "Svaki Rus Srbinu je brat"

Večer ranije u Beogradu su ultradesničarske grupe organizirale skup podrške Rusiji na kojem su predsjednika Srbije Aleksandra Vučića nazvali "izdajnikom" zbog podrške Srbije rezoluciji Ujedinjenih naroda (UN)  kojom je osuđen napad Rusije na Ukrajinu.

Više o ratu u Ukrajini iz minute u minutu čitajte >> OVDJE

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene