Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odvjetnik ne želi o iznosu

Za najviše tjedan dana znat će se ishod nagodbe Frane Lučića s državom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lučićev odvjetnik Šime Savić kaže da postoji dobra volja s obje strane da se okonča desetogodišnji spor. Temelj pregovora je nepravomoćna presuda prema kojoj Lučić od države za odštetu treba dobiti oko 5 milijuna kuna s kamatama i troškovima.

Najkasnije za tjedan dana trebao bi se znati ishod pregovora o nagodbi države s Franom Lučićem i to čini se s pozitivnim rezultatom za samog Lučića, otkrio je za Dnevnik Nove TV njegov odvjetnik Šime Savić.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu Ne odustaje Netanyahu o rješenju s dvije države: Izrael će zadržati vojnu kontrolu nad palestinskim teritorijima Prodaja narodnih trezoraca - 4 Država je poželjan dužnik Građani pohrlili po državne trezorce: "To je dobra prilika"

Rekao je da postoji dobra volja s obje strane da se okonča desetogodišnji spor Frane Lučića protiv države. Temelj pregovora je nepravomoćna presuda prema kojoj Lučić od države za odštetu treba dobiti oko 5 milijuna kuna uključujući kamate i troškove.

Šime Savić, odvjetnik Frane Lučića, ne želi otkriti o kojemu je iznosu riječ.

"O visinama ne bi govorili, ali presuda je dovoljno jasna, presuda je temelj razgovora, u presudi stoje i visine i vidovi i kriteriji i sve drugo kako se došlo do tih iznosa", kaže Savić, ne želeći komentirati iznos od oko 5 milijuna kuna za Franu Lučića.

Što na sve kaže Frane Lučić?

"Frane Lučić kaže da želi da se što prije ovo okonča, i da može živjeti svoj život normalno", kaže odvjetnik Savić.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene