Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crveni meteoalarm

Snažno nevrijeme zahvatilo obalu: Jaka kiša poplavila Split, ogromne gužve u prometu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snažno nevrijeme zahvatilo je obalni dio Hrvatske. Zabilježeno je više većih šteta diljem obale.

Na moru kod Krka uočena je pijavica. Jedna se pijavica stvorila i na kopnu. Građani javljaju da je čupala betonske ploče s poda i oštetila krovove.

Zbog jakih udara juga na području Primoštena nasukala se jedrilica na lokalnu plažu, javlja Primošten plus.

Za područje sjevernog i dio srednjeg Jadrana upaljen je crveni alarm što znači da je vrijeme izuzetno opasno. Na cijelom području moguće se velika šteta i nezgode i to u većini slučajeva s opasnošću po život.

Jaka kiša danas je poplavila i Split. Zbog lošeg vremena i kiše na splitskim prometnicama vlada velika gužva. Iz smjera Podstrane kilometarske su kolone, a velika je gužva i u Trajektnoj luci, kako prema Luci, tako i na izlazu.

Od KBC-a Firule vozi se usporeno, a gužva vlada i na svim cestama koje iz smjera istoka vode prema centru, javlja Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rušio sve pred sobom Užas kod Rima: Tornado odnio Smart koji je vozila 27-godišnjakinja, djevojka poginula

U slučaju crvenog alarma građane se moli da se često informiraju o očekivanim meteorološkim uvjetima i rizicima, slijede naredbe i savjete dane od strane državnih tijela te budu spremni na izvanredne mjere.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene