Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naoružajte se strpljenjem

Kaos za kraj produženog vikenda: Velike gužve na cestama, kod Bosiljeva kolona duga 11 km!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kraj produljenog vikenda sa sobom je donio gužve na cestama. Gust promet je na autocesti A1 između čvorova Bosiljevo 2 i Karlovac, u smjeru Zagreba kolona je duga 11 kilometara.

Produljeni vikend s dva praznika mnogi iskoristili za putovanje, a većina će se svojim domovima vraćati u ponedjeljak zbog čega se očekuju gužve na cestama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prometna prognoza Planirate nekamo za produženi vikend? Gužve su posvuda, evo što vas čeka na cestama Ilustracija, gužva na granici Prometna prognoza Krećete na put za Uskrs? Pripremite se na zastoje, objavljeno kada se očekuju najveće gužve

Prema informacijama Hrvatskog autokluba, pred čvorom Bosiljevo 2 u smjeru Zagreba, kolona je oko 11 km. Pred naplatom Lučko (A1) u oba smjera i Demerje u smjeru Zagreba nema dužih čekanja.

Usporeno u koloni uz povremene zastoje vozi se na: na državnoj cesti DC1 kod Slunja i pred Karlovcem u smjeru Zagreba; na državnoj cesti DC102 na otoku Krku između Malinske i Krčkog mosta u smjeru kopna.

Pojačan je promet na cestama u smjeru unutrašnjosti kao i na većini graničnih prijelaza sa Bosnom i Hercegovinom. Vozačima HAK savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila. Na autocestama su česti zastoji u blizini odmorišta i čvorova kao i vožnja u koloni u pokretu na pojedinim dionicama.

Zbog jakog vjetra, na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), dok je između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila).

Zbog jakog vjetra na autocesti A1 u zoni vijadukta Božići vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene