Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća na Lošinju

Srušio se avion, ozlijeđena četiri državljana Italije, spasioci ih izvlačili iz olupine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Lošinju se srušio manji avion pri čemu su ozlijeđene četiri osobe talijanskog državljanstva.

Policija je dojavu o srušenom avionu dobila oko 11:55 sati. Prema dojavi, mali avion Piper talijanskih registracijskih oznaka pao je kod aerodroma Ćunski na Lošinju.

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija kod Muća Mrtav čovjek pronađen na cesti, policija se obratila javnosti Srušio se most u Baltimoreu - 4 Tragedija u Baltimoreu VIDEO Jedna osoba preminula, sve je manje nade za nestale u rijeci: Otkriveno zašto se brod zabio u most

"Riječ je o talijanskom avionu u kojem su se nalazile četiri osobe koje su ozlijeđene. U tijeku je utvrđivanje svih okolnosti tog događaja", doznajemo od glasnogovornice PU primorsko-goranske Mirjane Kulaš.

Na terenu su, uz policajce i vatrogasce, i djelatnici Hitne medicinske pomoći.

"Od četvero ljudi u zrakoplovu, dvoje je lakše ozlijeđeno dok je dvoje trebalo izvlačiti iz olupine. Kakva je kvalifikacija njihovih ozljeda, za sada nam nije poznato. Svi su državljani Republike Italije. Na terenu su trenutno istražitelji Agencije za istraživanje nesreća u prometu i nadamo se da će nam uskoro biti poznato više detalja o samoj nesreći. Riječ je zrakoplovu koji leti pod talijanskim nacionalnim obilježjima, no za sada nije utvrđeno je li avion u vlasništvu fizičke ili pravne osobe", kazao nam je glasnogovornik Ministarstva mora, prometa i infrastrukture David Radas.

Više detalja o ovom događaju bit će poznato nakon istrage.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene