Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezadovoljstvo u SDP-u

Maras dao ostavku i žestoko opalio po vodstvu stranke: "Klijentelizam i oportunizam razaraju SDP"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kao što je i najavio, Gordan Maras podnio je ostavku na mjesto potpredsjednika Kluba zastupnika SDP-a u Saboru.

"Klijentelizam i oportunizam razara SDP. Borit ću se da se to promijeni. Ne može biti zbrinjavanje ljudi unutar stranke važnije od brige o građanima", rekao je Gordan Maras u Saboru.

Pročitajte i ovo Dalija Orešković, saborska zastupnica i bivša šefica POSI Lijeva koalicija Orešković otkrila s kim bi radije sjela za stol, DP-u poručila: "Svatko tko kaže HDZ-u Guten Tag, sam sebi je rekao Auf Wiedersen" Peđa Grbin predstavio listu za eu izbore Grbin o Plenkoviću: "Onaj koji je do jučer tvrdio da ga ne zanima ništa osim Hrvatske danas razmišlja o bijegu"

Ušao je drugi krug izbora za predsjednika SDP-a koji će se održati u nedjelju, a Maras je ustvrdio kako je to zadnja šansa da se izbore za bolji SDP. Konkurent mu je Denis Hrestak, čovjek predsjednika stranke Davora Bernardića. U prvom krugu Hrestak je osvojio 670 (38,77 posto), a Maras 485 glasa (28,07 posto) SDP-ova članstva.

Maras je rekao kako vjeruje da će pobijediti upravo on te da se bori bez fige u džepu.

"Vjerujem da će članovi SDP-a vidjeti što treba napraviti kako SDP ne bi išao dalje prema postocima koje ne zaslužuje", rekao je Maras.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene