Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog dolaska Erdoğana

FOTO Glavni grad pod blokadom: Duge cijevi na ulicama Zagreba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trasa kojom će proći turski predsjednik dobro je osigurana pa su se na ulicama Zagreba danas mogle vidjeti i duge cijevi.

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdoğan sinoć je stigao u Hrvatsku u dvodnevni posjet. Osim sa predsjednikom Zoranom Milanovićem, susrest će se i se premijerom Andrejom Plenkovićem.

Pročitajte i ovo Devet novih kamiona Čistoće - 2 Spomenuo i Jakuševec FOTO Stigli novi kamioni: Tomašević otkrio i kad bi mogla početi sanacija odrona na Jakuševcu Prometna nesreća na Soblinečkoj cesti Očevid u tijeku Na Soblinečkoj cesti sudarila se tri automobila: Jedan završio na boku, vatrogasci izvlačili zarobljene

Sa Pantovčaka će danas ići u Sisak, na otvorenje Islamskog kulturnog centra. Posjet se odvija uz visoke mjere osiguranja u Zagrebu, Velikoj Gorici i Sisku. 

Prije nekoliko dana o svemu se oglasila zagrebačka i policija koja je upozorila na privremenu regulaciju prometa i povremene kratkotrajne prekide. 

 

 

 

"Na području užeg centra grada Zagreba će se od utorka od 6 sati pa do četvrtka do 22 sata uspostaviti privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila na posebno označenim mjestima trakama 'Stop - policija', o čemu se vlasnike vozila i stanare zgrada na navedenim lokacijama prethodno upoznalo", obavijestili su prije nekoliko dana.

Trasa kojom će proći štićena kolona posebno je čuvana, a osim velikog broja policajaca, na ulicama Zagreba su danas i duge cijevi.

Kako to izgleda danas u Zagrebu, pogledajte u fotogaleriji.  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene