Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Promet obustavljen u oba smjera

Drama u tunelu Sveti Ilija: Autobus se zapalio na pola puta kroz tunel, svi putnici evakuirani

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tunelu Sveti Ilija u smijeru Zagvozda izbio je požar na autobusu. Vatrogasci su požar brzom intervencijom ugasili, a tunel je u međuvremenu evakuiran i promet u njemu bio je obustavljen tijekom intervencije vatorgasaca.

Na polovici tunela Sveti Ilija u smjeru Zagvozda oko podne je izbio požar na autobusu. Putnike autobusa vatrogasci su evakuirali kroz servisni tunel i na svu sreću nema ozlijeđenih.

Pročitajte i ovo ZET-ov autobus u plamenu Glavni kolodvor VIDEO Na kolodvoru planuo ZET-ov autobus, istraga u tijeku Ilustracija Dobro se završilo U vožnji planuo školski autobus: Prisebni vozač evakuirao djecu pa započeo gašenje

"Naši su vatrogasci odmah izašli, evakuirali ljude u servisnu cijev i ispraznili tunel od vozila. Požar je u potpunosti ugašen, a u tijeku je odimljavanje i čim se to odradi, tunel će ponovno biti otvoren za promet", rekao je za portal dalmacijadanas.hr Mile Ročak iz vatrogascne postrojbe HAC-a.

Tunel Sveti Ilija u međuvremenu je pušten u promet.

Aktualno Policija objavila detalje: Otkriven uzrok kobnog požara u kojem je stradao mladi vatrogasac +0 Slavko Tucaković (Foto: Dnevnik.hr) Crna kronika Policija objavila detalje: Otkriven uzrok kobnog požara u kojem je stradao mladi vatrogasac 1/1 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene