Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KOLONA DUGA 7 KM

Teška prometna nesreća na autocesti kod Ivanića: Sudarili se kamion, autobus i automobil, jedna osoba smrtno stradala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na autocesti A3 u smjeru istoka došlo je do nesreće u kojoj su sudjelovali teretno vozilo, autobus i automobil.

Policijska uprava zagrebačka potvrdila je za DNEVNIK.hr da je na autocesti A3 u smjeru istoka, između čvora Rugvica i čvora Ivanić Grad u smjeru Lipovca, došlo do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali teretno vozilo, autobus i automobil.

Na teren su izašli vatrogasci i hitna pomoć. Prema dosad prikupljenim informacijama, jedna osoba je smrtno stradala.

Između čvorova Rugvica i Ivanić Grad promet je obustavljen, a hitne službe rade kako bi se omogućilo prometovanje barem po jednoj prometnoj traci. Hrvatske autoceste objavile su da je nastala kolona duga oko sedam kilometara

Promet se preusmjerava na čvoru Rugvica na obilazan pravac (Rugvička ulica - Dugoselska ulica - Savska cesta - čvor Ivanić Grad A3).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Darko Krušlin Nastavlja se Mamićeva "reforma pravosuđa": Odbijena žalba suca kojeg je optužio za korupciju

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna MOLE GRAĐANE ZA RAZUMIJEVANJE Ured predsjednika izdao važnu obavijest: Na Pantovčaku bi u subotu moglo biti poprilično bučno, doznajte i zašto

Policija preporučuje korisnicima kojima je cilj Dugo Selo ili Ivanić Grad da koriste autocestu A4 i izlaz čvor Sesvete. Korisnicima kojima je cilj smjer Sisak preporučuju korištenje autoceste A11 i izlaz na čvoru Kosnica.

Također mole građane da, ako je to moguće, odgode svoje putovanje dok se ne osigura normalno prometovanje autocestom A3.

Sve vozače teretnih vozila koji prometuju u smjeru Lipovca moli se da se zaustave na odmorištima i pričekaju normaliziranje prometa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene