Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teške tjelesne ozljede

VIDEO Napadaču na ''Djeda Mraza'' određen jednomjesečni pritvor: Ispred suda ga dočekala majka i dala mu savjet

U ponedjeljak je priveden sucu istrage, na Županijski sud u Slavonskom Brodu, 24-godišnji mladić kojeg policija sumnjiči da je kao sudionik tučnjave u subotu u centru Slavonskog Broda nanio teške tjelesne ozljede 21-godišnjaku, kostimiranom u Djeda Mraza.

Nakon što je osumnjičenog otpratila policija sa suda, glasnogovornik Županijskog suda u Slavonskom Brodu Slaven Vidmar novinarima je potvrdio da mu je određen jednomjesečni pritvor. Za to kazneno djelo osumnjičenom projekt kazna zatvora od šest mjeseci do pet godina.

Ispred zgrade Suda osumnjičenog vojnika dočekala je majka. Policija joj je dopustila da poljubi sina, a ona mu je savjetovala da ništa ne govori.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nanio mu teške ozljede Ispitan vojnik koji je brutalno nogom udario mladića odjevenog u Djeda Mraza: U Državno odvjetništvo stigao u lisicama

U video - snimci subotnje tučnjave koja je objavljena na internetu vidi se trenutak kada se 21-godišnjak pokušava pridići s ceste, te mu prilazi 24-godišnjak i snažno udara nogom u glavu. Udareni mladić potom bez svijesti ponovno pada na tlo. Oborenom mladiću u slavonskobrodskoj bolnici utvrđene su teške tjelesne ozljede, a policija napadača sumnjiči za počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Ilustracija GDJE SU IM SRCA? Kako je ministarstvo djeci ukralo Božić: "Zamagljujete istinu, varate javnost, podmećete djeci..."

Vezano uz taj incident policija je za sada povezala sedam osoba u dobi od 20 do 24 godine. Pet osoba sumnjiči se za kazneno djelo sudjelovanja u tučnjavi, dok se protiv 21-godišnjeg muškarca provodi i prekršajni postupak zbog remećenja javnog reda i mira. Njega je na mjestu tučnjave zatekla policija pod utjecajem alkohola od 1,82 promila, tijekom očevida vrijeđao je policajce, zbog čega je uhićen uz uporabu sile.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene