Obavijesti Video Pretražite Navigacija

FOTO: Modrić trenira sa Spursima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić pridružio se suigračima Tottenhama na pripremama u Španjolskoj, objavljeno je danas na internetskoj stranici engleskog prvoligaša.

Igrači Tottenhama su na pripremama u Španjolskoj od 11. srpnja, a Modrić je zbog igranja za hrvatsku reprezentaciju na EP-u dobio malo duži odmor.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Karting groznica ponovno u Zagrebu!!! Slika nije dostupna Spektakl!!! Karting groznica ponovo trese Zagreb!

Tottenham je dolazak Luke Modrića dogovorio prije početka EP-a, a zagrebačkom Dinamu platio je odštetu od 21 milijun eura. Bio je to rekordni transfer u povijesti londonskog kluba.

Modrić je bio na meti Barcelone, Arsenala, Chelseaja i Newcastlea. Nakon što je objavljeno da će karijeru nastaviti u Tottenhamu, engleski mediji ocijenili su to velikim uspjehom londonskog kluba i njegovog trenera Juandea Ramosa. 

>> Foto: Modrićevi suigrači treniraju u kupaćim gaćicama

Prvu pripremnu utakmicu u Tottenhamovu dresu Modrić bi trebao odigrati 28. srpnja protiv Norwich Cityja, a 1. i 3. kolovoza Tottenham igra protiv Celtica i Borussije Dortmund, za koju igraju hrvatski reprezentativci Mladen Petrić i Robert Kovač.

Tottenham prvu pripremnu utakmicu na domaćem stadionu u White Hart Laneu igra 10. kolovoza protiv Rome.

Dodajmo tome kako je trener Juande Ramos jučer navečer ugodno iznenadio svoje igrače. Okupili su se popodne u hotelu u dogovoreno vrijeme za trening, no Ramos ih je, na opće oduševljenje, odveo na lokalnu karting stazu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene