Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Human Barbie

Za sedmi rođendan kćeri poklonila vaučer za povećanje grudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sarah Burge na naslovnice svjetskih medija probila se prošle godine kad je svoju, tada šestogodišnju kćer, naučila plesati na štangi. Sada se opet vratila u stilu.

50-godišnja majka, poznatija pod nadimkom Human Barbie nikad nije skrivala da je ovisnica o estetskim operacijama, a sada je otišla korak dalje i vlastitoj kćeri za sedmi rođendan poklonila vaučer na 6.000 funti za povećanje grudi. I sama je dosad na operacije potrošila oko pola milijuna funti i najveća želja joj je da djevojčica postane model. 'Kad sam joj dala vaučer, uskliknula je od sreće. Poppy me molila da ide na operaciju grudi i sad sam joj to omogućila, ali tek kad bude imala 16 godina i kada to bude legalno. No, ako joj grudi do tada same narastu do prihvatljive veličine, vaučer može potrošiti na nešto drugo', kazala je za Daily Mail.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

No, to nije sve!. Za proslavu kćerina rođendana majka je organizirala za nju i njene prijateljice manikuru, pedikuru i 'makeovere'. Djevojčice su na sebi imale lažne tetovaže, pile su lažni šampanjac u iznajmljenom ružičastom autobusu i jele skupu dizajnersku tortu. Osim vaučera, malena Poppy je dobila računalo, ružičasti prsten i ogrlicu sa Swarovski kristalima i odlazak u wellness vrijedan 2.500 tisuća funta.

'Nisam mogla vjerovati kad sam ugledala sve što sam poželjela. I sad ne mogu dočekati da imam velike grudi kao majka, prekrasne su mi', kazala je Poppy. Ako se pitate kako si ovaj dvojac može priuštiti slične stvari, gospođa Burge zarađuje više nego dovoljno kao organizator plastičnih operacija i svingerskih zabava, a u slobodno vrijeme piše erotske romane.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene