Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobro došla!

VIDEO Što kažete na ovu 'perilicu budućnosti'?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Perilica budućnosti osvježiti će i ispeglati te ukloniti neugodne mirise, a odjeća nakon tretmana u ovom stroju biti spremna je za nošenje u svega 10-ak minuta.

Svatko od nas se više puta našao u situaciji da se netom prije izlaska suočio s pitanjem što odjenuti kad nam je omiljena haljina, majica, suknja ili košulja prljava, a vremena za pranje nema.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Skraćuje pranje Više vremena za druženje s obitelji uz nove LG-eve perilice Slika nije dostupna Opreza nikad dovoljno ŽIVOT JOJ SE PROMIJENIO PREKO NOĆI 'Od mene su napravili najomraženiju majku na svijetu'

Iznenadit ćete se što bi sve mogli prati u perilici za suđe

Najnovija tehnologija predstavila je Swash, perilicu budućnosti koje će osvježiti ispeglati te ukloniti neugodne mirise s odjeće koja će nakon tretmana u ovom stroju biti spremna za samo 10-ak minuta, piše Daily Mail.

Swash funkcionira tako da se tekućina raspršuje direktno po odjeći, prije nego sušilica kroz uređaj cirkulira zrak. Taman kad ste spremili ostale stvari, vaša haljina, suknja ili košulja spremne su za nove pobjede.

U čemu je tajna, pogledajte u VIDEU.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene