Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Iz Zaba Referade ravno na Wembley - "London Te zove!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zaba Referadi na Facebooku traje uzbudljiv nagradni natječaj "London Te zove!" u kojoj su glavna nagrada dvije karte za finalnu utakmicu UEFA Lige Prvaka koja će se održati 25. svibnja na stadionu Wembley u Londonu!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Finala Lige prvaka od sada subotom Slika nije dostupna UEFA ukinula Intertoto

Student si? Želiš biti na finalnoj utakmici UEFA Lige Prvaka na Wembleyju? Početna stanica za London je - Zaba Referada.

 

Ako još nisi, lajkaj Facebook stranicu Zaba Referada, postani fanom i popuni online prijavnicu za MasterCard Student karticu, izaberi svoje mjesto u momčadi i reci nam zašto baš Ti zaslužuješ put, smještaj i dvije karte za UEFA Champions League Final Wembley2013. Sve to možeš od 22. travnja do 5. svibnja 2013.

Nakon toga naš stručni ocjenjivački sud odabrat će 11 najboljih profila, birajući najbolju momčad - golmana, zatim četiri braniča, tri vezna igrača i tri napadača koji ulaze u uži krug natjecanja.

I na kraju, od 7. do 10. svibnja fanovi Zaba Referade glasovat će za najinspirativnije prijave i odabrati pobjednika natječaja - najboljega od najboljih!

Glavna su nagrada dvije karte za utakmicu UEFA Lige Prvaka koja će se odigrati 25. svibnja 2013. u Londonu, dvije povratne zrakoplovne karte i hotelski smještaj za dvije osobe u Londonu, prijevoz od zračne luke do hotela i natrag te od hotela do stadiona i natrag.
A tko ne osvoji baš Wembley, tu je još 10 nagradnih Zaba paketa.

Zaba Referada na Facebooku studentsko je okupljalište gdje se svaki dan pojavljuju zanimljive informacije o studentskom životu, od ponude programa u inozemstvu do prilika koje se pružaju u Hrvatskoj.

Ovdje studenti mogu naučiti ponešto i o vođenju vlastitih financija i predati online prijavnicu za svoju prvu karticu - MasterCard Student karticu s kojom se može kamo god se poželi, u trgovine, hostele i restorane u zemlji i inozemstvu, a u Hrvatskoj njome možeš plaćati i obročno, bez ikakvih kamata.

U Zaba Referadi nijedan tjedan ne prođe bez nagradnih igara, zabavnih pitalica i simpatičnih Zabinih poklon paketa. Dijelili smo karte za koncert Beyoncé, a moći će se osvojiti i ulaznice za veliki spektakl "We will rock you" u Areni u svibnju.

Muči te "Bologna"? Pa, posjeti je! - U tijeku je i zabavna nagradna igra za put u Bolognu - u Zaba Referadi i miš je dovoljan da bi se virtualni autobus uspješno dovelo do Bologne, jer kod nas Bologna nije obrazovni proces, nego prekrasan talijanski grad idealan za vikend-izlet. Nagrada za 10 je najspretnijih "vozača" atraktivan put u Bolognu za dvije osobe!


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene