Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarno

FOTO: Starici rastu 'vražji' rogovi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kineska starica, nakon ulaska u stotu godinu života, šokirala je prijatelje i obitelj, jer joj je iz čela izrastao pravi pravcati rog.

Neobična izraslina 101-godišnjoj Zhang Ruifang počela je rasti prije godinu dana te danas mjeri čitavih šest centimetara i vrlo je slična onom, što bi u narodnoj predaji nazivali 'vražjim' rogom. Štoviše, izgleda i kako se starici na drugoj strani čela pojavljuje još jedna izraslina, koja bi vjerojatno mogla izrasti u drugi rog, prenosi The Sun.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BRANILI JOJ KONTAKT S OBITELJI Skovali pakleni plan: Zločinački trojac zatočio 89-godišnjakinju u stanu na Medveščaku te je mjesecima pljačkao Slika nije dostupna "Junak" nacije Svakog jutra već 30 godina obilazi kip diktatora skriven ispod sijena: "Nevidljiv je, ali prisutan"

Njezino zdravstveno stanje, odnosno pojava izgledu neugodne izrasline, zabrinula je njezinu obitelj, koja živi u selu Linlou, u kineskoj provinciji Henan. Njezin najmlađi, od šestero sinova, 60-godišnji Zhang Guozheng, rekao je kako obitelj isprva nije pridavala pozornost tvrdoj izraslini, kad se tek pojavila na lijevoj strani čela i dok još nije slutilo da će iz nje nastati pravi rog.

'Sad joj i na desnoj strani nešto raste, a vjerojatno bi i to mogao biti rog', tvrde njezini sinovi. Starica zasad nije bila kod liječnika pa se ne zna što je uzrok rastu neobičnog roga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene