Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traje istraga

Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U napuštenoj crkvi u sjevernoj talijanskoj dolini Aosta pronađeno je tijelo 22-godišnjakinje, a kako je policija priopćila, sumnja se da je žrtva pokušala izvesti izazov s TikToka.

22-godišnja Francuskinja čije je krvavo tijelo pronađeno u napuštenoj crkvi u sjevernoj talijanskoj dolini Aosta tijekom vikenda tražila je ukletu kuću za koju se vjerovalo da ima duhove, priopćila je policija.

Žena je ispričala članovima obitelji o svojim planovima prije nego što je napustila selo u blizini Lyona u kojem je živjela, rekla je glasnogovornica policije u gradu La Salle za CNN.

Policija vjeruje da je žrtva možda pokušala izvesti izazov s TikToka te dodaje da bi njezina smrt mogla biti povezana s natjecanjem u lovu na duhove koje se odvija u Francuskoj na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Ilustracija problemi s drogom u europi "Spuštenih glava i zacakljenih očiju, satima nepomično sjede": Sve je više umrlih od zombi-droge

Pročitajte i ovo Danka Ilić I dalje traje potraga Dankin mali brat napokon vraćen roditeljima: Otkriveno gdje je bio dosad

Druge su teorije da se radilo o nagovorenom ubojstvu ili žrtvovanju. Policija još uvijek traga za mladićem koji je viđen s njom. Postoje i druga dva slučaja nestalih osoba na tom području za koje policija kaže da bi mogla biti povezana.

Prema glasnogovornici, žrtva i njezin prijatelj viđeni su na tom području odjeveni poput vampira.

Svjedok s kojim je razgovarala policija kaže da je mlada žena bila blijeda i mršava. Svjedokinja je policijskim istražiteljima rekla da je izgledala kao hodajući leš.

Mrtva žena, čije ime nije objavljeno, bila je izbodena nožem, kako istražitelji kažu, i iskrvarila je nasmrt, prema medicinskom istražitelju Robertu Testiju.

Pročitajte i ovo Helikopter nadlijeće Buzin Nebo iznad Zagreba Dijelom grada nadlijeću helikopteri i policija, u sve su uključeni Amerikanci: Doznajemo o čemu se radi

Također je upucana s dva hica iz vatrenog oružja u vrat i jedan u trbuh, za koje policija kaže da su možda naneseni nakon što je umrla.

Policija kaže da je blizu njezina tijela pronašla paket ružičastih marshmallowa i neke namirnice kupljene u lokalnoj trgovini. Žena nije imala dokumente ni mobitel kada je lokalni stanovnik otkrio njezino tijelo u raspadanju, kaže policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ovo trebate znati Budite oprezni! Sezona je sitnih životinja koje prenose opasne bolesti, provjerite kako se zaštititi

Oblasni tužitelj Manlio D'Ambrosi rekao je lokalnim medijima da također istražuju prisutnost kombija bordo boje koji je uočen na snimci nadzorne kamere u blizini napuštene crkve prošlog tjedna. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene