Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašan zločin

Traže bržu pravdu u slučaju koji je šokirao javnost: Svoju trudnu djevojku 37 puta ubo nožem

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Tridesetogodišnjak je svoju djevojku izbo nožem. Zadao joj je 37 uboda, od kojih i dva smrtonosna u vrat. Bila je trudna sedam mjeseci.

Milanski tužitelji u petak su zatražili ubrzano suđenje za Alessandra Impagnatiella, 30-godišnjaka optuženog za ubojstvo svoje djevojke Giulie Tramontano.

Alessandro je 27. svibnja prošle godine svoju djevojku Giuliu, koja je u 7. mjesecu trudnoće, 37 puta ubo nožem, uključujući i dva smrtonosna uboda u vrat. Ubio ju je nakon što je ona saznala da ima ljubavnicu.

Pročitajte i ovo Ana i Brian Walshe Agonija se nastavlja Padaju li ključni dokazi u slučaju ubojstva Ane Walshe u vodu? Sve ide na ruku njezinu suprugu, osumnjičenom Brianu

Pročitajte i ovo Nermin Sulejmanović femicid u BiH Završila tromjesečna istraga mučnog zločina, istražitelji objavili je li policija pomagala ubojici

Ubojstvo je to koje se dogodilo u blizini Milana, a šokiralo je Italjiu. Impagnatiello je priznao ubojstvo, piše Ansa.it.

Giulijin sprovod održan je 11. lipnja u Sant'Antimu, gradu u blizini Napulja, gdje je rođena i gdje joj žive roditelji. Na posljednjem ispraćaju djevojke, pušteni su bijeli baloni.

Pročitajte i ovo Pucnjava u Solinu - 5 MUŠKARCU PROPUCANE NOGE Pucnjava u Solinu: 27-godišnjak se tereti za ubojstvo u pokušaju

Zahtjev za ubrzano suđenje će ocijeniti sutkinja za prethodnu istragu Angela Minerva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene