Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izazvao kontroverzu

Strani mediji pišu o pokušaju Grlića Radmana da poljubi njemačku ministricu: "Bilo joj je neugodno"

Pokušaj ministra vanjskih poslova Gordana Grlića Radmana da poljubi njemačku ministricu vanjskih poslova Annalenu Baerbock komentiraju i strani mediji.

Annalena Baerbock vješto se izmakla poljupcu Gordana Grlića Radmana na konferenciji o jačanju i proširenju Europske unije u Berlinu. Poprilično neguodan trenutak zabilježile su kamere, a BBC piše kako je neugodni poljubac izazvao kontroverzu te dodaje da je hrvatskog ministra kritiziralo više medija i aktivistkinja.

Situaciju su komentirali i njemački mediji. Sudedeutsche Zeitung piše kako je ministrici bilo vidno neugodno, a istaknuli su kako je ministar Grlić Radman i zakasnio na fotografiranje.

Spiegel piše kako je 65-godišnjak pokušao poljubiti ministricu, a ona se u očitoj nelagodi okrenula od njega i pokušala otresti incident, koji je izazvao zgražanje u hrvatskim medijima, smješkom.

"Mi kolege se uvijek sračno pozdravljamo"

"Možda je to bio neki nespretni trenutak, ali mi ministri i ministrice smo kolege i mi se uvijek srdačno pozdravimo. Ako je to nekom zasmetalo ili je u tome našao nešto loše, onda mu se ispričavam", rekao je ministar o svom potezu. Pročitajte što je još rekao o neželjenom poljupcu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene