Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MUŠKARCU PROPUCANE NOGE

Pucnjava u Solinu: 27-godišnjak se tereti za ubojstvo u pokušaju

Aktualno Galerija Pucnjava u Solinu - 5 Pucnjava u Solinu - 5 Foto: Vojko Basic/Cropix Pucnjava u Solinu Pucnjava u Solinu Foto: DNEVNIK.hr Pucnjava u Solinu - 6 Pucnjava u Solinu - 6 Foto: Vojko Basic/Cropix Pucnjava u Solinu - 8 Pucnjava u Solinu - 8 Foto: Vojko Basic/Cropix +10 Pucnjava u Solinu - 9 Galerija 1/15 >>
Splitska policija dovršila je krim istraživanje nad 27-godišnjim muškarcem koji je pucao na 39-godišnjeg muškarca.

Policijski službenici Policijske uprave splitsko-dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim muškarcem za kojeg je utvrđeno postojanje sumnje da je 31. listopada 2023.g. oko 19.30 sati u Solinu iz vatrenog oružja ozlijedio 39- godišnjaka, navela je policija u priopćenju. 

Utvrđeno je kako je 27-godišnjak ostvario obilježja kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju iz čl. 110. u svezi članka 34. Kaznenog zakona Republike Hrvatske, te je uz kaznenu prijavu predan policijskom pritvorskom nadzorniku.

Splitska i solinska policija utvrđuju motive pucnjave u kojoj je teško ozlijeđen tridesetosmogodišnji muškarac, koji je prevezen i operiran u splitskom KBC-u.

Pucnjava u solinskom kafiću u Matoševoj ulici dogodila se sinoć oko 19,30 sati, gdje je 27-godišnjak pucao u noge 38-godišnjeg muškarcu, a onda je nazvao policiju i mirno pričekao na mjestu događaja.

Pročitajte i ovo Ilustracija ANALIZA IVANA ODRČIĆA Dolazi zima, hoćemo li se imati čime grijati? Najveći rizik leži u odlukama dviju država: "Tim činom cijene plina bi eksplodirale"

Neslužbeno se doznaje kako bi motiv za obračun mogao biti novčani dug starijeg muškarca prema 27-godišnjaku. Navodno je 38- godišnjak već od prije poznat policiji.

U splitskoj se bolnici doznaje da je teško ozlijeđeni 38-godišnjak kojemu su propucane noge operiran.

Izvan je životne opasnosti, doznaje Dnevnik Nove TV. 

Sanja Nazlić, PU splitsko-dalmatinska

"Pucnjevima iz vatrenog oružja ozlijeđen je 39-godišnjak. Zadobio je teške tjelesne ozljede te je hospitaliziran", rekla je Sanja Nazlić iz splitske policije. 

Josip Krnić, pročelnik objedinjenog hitnog bolničkog prijema, KBC Split, kaže kako je pacijent zaprimljen s teškim prostrijelnim ranama obje noge.

"Tijekom noći je operiran u dva navrata od strane naših traumatologa i vaskularnih kirurga", rekao je. 
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene