Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oproštajna poruka med. sestre:

'Za ovaj su čin odgovorni radijski voditelji. Neka plate moju hipoteku'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Medicinska sestra trudne princeze Kate, Jacintha Saldanha, koja je nakon okrutne šale jedne australske radio postaje počinila samoubojstvo, u oproštajnoj je poruci optužila voditelje showa za taj čin.

Jacintha Saldanha, medicinska je sestra koja se u privatnoj  londonskoj bolnici Kralj Edward VII. brinula za zdravlje tada friško trudne pronceze Kate. Iza sebe je ostavila tri oproštajne poruke, upućene nadređenima u bolnici, prenosi ABCNews.

Pročitajte i ovo Napad kemikalijom na jugu Londona Ispovijest svjedoka Nadzorne kamere snimile napad na ženu i djecu: "Vrištala je - moje oči, moje oči! Usne su joj bile crne, a koža spaljena" Greta Thunberg Uhićena tijekom prosvjeda Počinje suđenje Greti Thunberg: "Ova zemlja prostire crveni tepih klimatskim kriminalcima!"

Nakon okrutne šale jedne australske radio postaje počinila je samoubojstvo, a u oproštajnoj je poruci optužila voditelje showa za taj čin.

'Molim, prihvatite moje isprike, doista mi je žao. Zahvaljujem na potpori', napisala je Jacintha. U drugoj je poruci jasno dala do znanja koga drži odgovornim za tragični čin.

'Za ovaj su čin odgovorni australski radijski voditelji Mel Greig i Michael Christian. Neka plate moju hipoteku. Žao mi je. Jacintha', piše u toj oproštajnoj poruci.

U drugoj je poruci medicinska sestra Jacintha napisala kako nimalo ne krivi kolege iz bolnice za veliki stres koji ju je na kraju doveo do tragične odluke da si oduzme život.

>>Neutješni i slomljeni: Posljednje zbogom voljenoj Jacinthi!

Radijska voditeljica Mel Greig, koja je s kolegom obavila taj nesretni telefonski poziv s Jacinthom u radijskoj emisiji uživo, pojavit će se na inicijalnom ispitivanju o okolnostima, koje su dovele do smrti med.sestre princeze Kate, te je spremna odgovoriti na sva pitanja odvjetnika.

'Samoubojstvo gospođe Saldanha je strašna tragedija i misli Mel Greig su od tog trenutka s njezinom obitelji', istaknuto je u priopćenju odvjetnika radijske voditeljice.

Istraga bi trebala započeti krajem ovog tjedna, iako mediji nagađaju kako bi moglo doći do odgode.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene