Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dramatični prizori

VIDEO Žena krenula u šetnju sa psom: U jednom trenutku napao ju je - los

Los tijekom napada
Los tijekom napada Foto: Screenshot/Twitter
Tracy Hansen i njezin pas Gunner šetali su se svojom uobičajenom rutom kada ju je u četvrtak iznenada na tlo oborio los. Još uvijek se oporavlja od ozljede glave.

Žena u Anchorageu na Aljasci oporavlja se od ozljeda nakon što ju je prošli tjedan los udario u glavu dok je šetala svojeg psa, a sve je snimljeno u šokantnom videu.

Tracy Hansen i njezin pas Gunner šetali su se uobičajenom rutom, kojom idu najmanje tri puta dnevno, kada je žena iznenada oborena na tlo.

"Prvi trenutak sam pomislila da netko nije obraćao pažnju te da me udario biciklom ili nekim predmetom. Stavila sam ruke na glavu i osjetila kako krvarim", rekla je Hansen, piše NBC news.

Pročitajte i ovo Ilustracija Horor na Floridi VIDEO Žena riskirala život da spasi svojeg ljubimca: Ubio ju je aligator

Tek kad je podigla pogled, shvatila je da ju je udario veliki los pokraj kojeg su ona i njezin pas ranije prošli. Žena s Aljaske oporavlja se nakon što ju je los udario u glavu dok je šetala svojeg psa, a sve je snimila prolaznica.  

Baš kada se los približavao Hansenu i Ganeru Kate Timmons, koja je bila u obližnjem automobilu, izvadila je telefon te počela snimati kako se los približava ženi. Na videu se čuje kako u jednom trenutku počinje vikati - ''pazite'' kada se los zajurio.

Pročitajte i ovo Ilustracija Na prepunoj plaži Horor ispred očiju kupača: Morski pas do smrti izgrizao turista, bezuspješno ga pokušavali spasiti

Nakon što je los šutnuo Hansen, Kate je pojurila iz automobila kako bi pomogla nesretnoj ženi, koja je odvezena u bolnicu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene