Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Interpol raspisao potragu

Misterij dječaka iz Dunava: Pronađen je omotan folijom i s kamenom na tijelu - "Netko negdje zna nešto o njemu"

Interpol traži tko je dječak pronađen u Dunavu
Interpol traži tko je dječak pronađen u Dunavu Foto: Interpol
Interpol je izdao takozvanu crnu obavijest kako bi pozvao javnost i vlasti 195 zemalja članica da pomognu u identifikaciji dječaka čije je tijelo pronađeno u Dunavu u njemačkom gradu Grossmehringu 19. svibnja prošle godine.

"Netko negdje zna nešto o ovom dječaku. Zato je važno da određene podatke javno objavimo. Bilo da je bio žrtva trgovine ljudima, otmice ili nasilja, posvećeni smo tome da iskoristimo snage Interpola kako bismo ga identificirali i pomogli istražiteljima da osvjetle okolnosti njegove smrti", kazao je glavni tajnik Interpola Jürgen Stock.

Dječak, čije tijelo je pronađeno u Dunavu umotano u foliju s kamenom na tijelu, imao je pet ili šest godina, bio je visok 110 centimetara, težak 15-ak kilograma, imao je smeđu kosu te krvnu grupu 0.

 

 

Pročitajte i ovo Goran Husinec - 1 bit će manje nesreća Prometni stručnjak objašnjava kako se kretati u novom dvostrukom kružnom toku u Zagrebu: "Tu su se spajale dvije ceste, bilo je puno nesreća"

Istraga je pokazala da je vjerojatno vrijeme proveo izvan Njemačke, piše u priopćenju Interpola.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Kakvo nas vrijeme očekuje idućih dana? Meteorolog Darijo Brzoja ima sve detalje

Njemačke vlasti zatražile su pomoć od Interpola te je izdana crna obavijest koja služi kako bi se prikupili podaci o neidentificiranim tijelima na globalnoj razini. U sklopu nje objavljena je slika rekonstrukcije lica dečka. Svatko tko bi mogao imati bilo kakve informacije o dječaku može kontaktirati njemačku policiju.

Aktualno Prometni stručnjak objašnjava kako se kretati u novom dvostrukom kružnom toku u Zagrebu: "Tu su se spajale dvije ceste, bilo je puno nesreća" Goran Husinec - 1 Goran Husinec - 1 Foto: DNEVNIK.hr Goran Husinec - 2 Goran Husinec - 2 Foto: DNEVNIK.hr Dvostruki rotor u Zagrebu - 2 Dvostruki rotor u Zagrebu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Dvostruki rotor u Zagrebu - 1 Dvostruki rotor u Zagrebu - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Ivana Kopčić, reporterka Dnevnika Nove TV Hrvatska Prometni stručnjak objašnjava kako se kretati u novom dvostrukom kružnom toku u Zagrebu: "Tu su se spajale dvije ceste, bilo je puno nesreća" 1/5 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene