Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neodgovorna majka

Strašno: Otišla kupovati, a bebu ostavila u automobilu - s porukom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna majka s Novog Zelanda ostavila je svoje nekoliko mjeseci staro dijete u automobilu s porukom da ju se nazove ako nešto nije u redu dok je ona u kupovini.

Njezino ponašanje razbijesnilo je prolaznike pa je jedan od njih fotografirao dijete i fotografiju pustio u medije. Naime, majka je dijete ostavila u sjedalici u automobilu s porukom i brojem mobitela da ju se nazove ukoliko nešto nije u redu, piše Sky News.

Pročitajte i ovo Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu"

>> FOTO Srbija: Majka pokazala dokaz borbe s birokracijom!

Ona je u to vrijeme bila u supermarketu i kupovala. Dijete je prvi uočio jedan kupac koji se parkirao do automobila u kojem je beba bila. 'Čekali smo neko vrijeme kraj automobila da vidimo hoće li se tko pojaviti . No, moja supruga je rekla da ne idemo nikud dok se majka ne pojavi', ispričao je muškarac koji je prvi uočio dijete. U policiji kažu kako ne istražuju slučaj jer im ga nitko nije prijavio već su ga vidjeli u medijima te da nisu razgovarali s neodgovornom majkom. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene