Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog nedostatka dokaza

SAD povukao tužbu protiv saudijske princeze

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američke vlasti su u petak odustale od optužbi protiv jedne saudijske princeze optužene za trgovinu ljudima u Kaliforniji nakon što ju je kenijska djelatnica optužila da ju je prisiljavala na rad u protuzakonitim uvjetima.

Meshael Alyban (42), jedna od šest supruga jednog unuka saudijskog kralja Abdulaha bila je optužena da je prisiljavala jednu ženu na 16-satni rad dnevno sedam dana u tjednu za mjesečnu plaću od 220 dolara u saudijskoj palači i rezidenciji u Irvineu, jugoistočno od Los Angelesa, prema optužbama te Kenijke.

Tužitelj okruga Orange Tony Rackaukas rekao je da odustaje od svih optužbi protiv Meshael Alyban zbog nedostataka dokaza, ali je ipak spomenuo da je riječ o primjeru prisilnog rada.

>>
Policija uhitila PRINCEZU zbog TRGOVINE LJUDIMA

Princezi uhićenoj i optuženoj u Kaliforniji u srpnju prijetila je kazna od 12 godina zatvora u slučaju da je proglašena krivom za trgovinu ljudi. Bila je puštena uz jamčevinu od pet milijuna dolara uz obvezu stalnog nošenja narukvice za određivanje položaja i zabranu putovanja iz okruga bez dozvole.

Njezina kenijska djelatnica optužila ju je da joj je oduzela putovnicu.

Odvjetnici princeze su istaknuli da je Kenijka do Kalifornije doputovala prvim razredom i kupovala u američkim trgovačkim centrima na trošak princeze. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna završio i na sudu Prisluškivao suprugu dok je radila od kuće i zaradio 1,8 milijuna dolara: Novac mora vratiti, a žena ga je ostavila Slika nije dostupna sve završilo na sudu Bizarna drama bivših ljubavnika: "Bacio je moje testise. Stajali su u staklenci pored jaja u hladnjaku"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene