Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u Kolumbiji

Strava za Noć vještica: Plaćeni ubojica hladnokrvno ubio oca koji je s kćeri skupljao slatkiše

Ubojstvo u Kolumbiji
Ubojstvo u Kolumbiji Foto: X/Sepa Más
Plaćeni ubojica ubio je 29-godišnjeg muškarca koji je povodom Noći vještica s trogodišnjom kćeri obilazio kuće.

Plaćeni ubojica ubio je 29-godišnjeg Yefersona Gonzáleza nakon što je povodom Noći vještica s trogodišnjom kćeri obilazio kuće.

Ubojstvo se dogodilo u utorak u Kolumbiji nakon što su muškarac i dijete pokupili slatkiše u brijačnici. Zaputili su se prijeći ulicu, no u jednom trenutku iz gomile ljudi približio im se nepoznati muškarac u bijeloj majci s kapuljačom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Što si u pitu stavila? Uhićena zbog ubojstva troje ljudi: Pozvala ih na obiteljski ručak, preživio samo šogor

Kad je González okrenuo glavu u suprotnom smjeru, ubojica mu je prislonio pištolj na potiljak i potegnuo okidač. Nakon prvog hica u glavu, González se srušio na cestu nakon čega mu je ubojica još jednom pucao u prsa, a svemu su svjedočili prolaznici i njegova trogodišnja kći.

Nakon obavljenog posla, muškarac je pobjegao na motociklu.

Pročitajte i ovo Požar u Novom Marofu - 7 32 vatrogasca na terenu FOTO Buknuo požar u obiteljskoj kući, vatrogasci objavili s čim su se borili: "Sve je bilo puno dima. Ne znam je li uopće više za stanovanje"

Gonzálezova kći samo je užasnuto gledala u tijelo oca prije nego ju je odvela majka, piše Daily Mail

Kad je stigla hitna pomoć, 29-godišnjak je još uvijek davao života te je hitno prebačen u bolnicu Mario Yanguaz, no kasnije je u bolnici proglašen mrtvim.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene