Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Roditelji zaljubljeni u igricu

Osvojili besplatne igre doživotno jer su sina nazvali Dovahkiin!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Megan i Eric Kellermayer odlučili su odgovoriti na izazov jedne tvrtke koja proizvodi video igre i nazvati svoga novorođenog sina po glavnom liku iz njihove igre - 'Dovahkiin'.

Početkom godine, Bethesda software, tvrtka zaslužna za vrlo uspješan serijal video igara 'The Elder Scrolls', uputila je svojim obožavateljima izazov. Roditelji koji svoje dijete rođeno 11.11.2011, na dan izlaska TES: Skyrim-a, novog nastavka u njihovom serijalu video igara, nazovu po glavnom liku iz igre, dobivati će besplatne video igre do kraja života.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Opasne prijetnje FOTO Anita u strahu, gameri je žele mrtvu Slika nije dostupna Ovisnici o video igrama Odgajali 'virtualno dijete' u video igri i zanemarivali kćer koja je umrla!

Glasnogovornik tvrtke je kasnije priznao da je cijela stvar počela djelomično u šali, no Megan i Eric Kellermayer oslučili su prihvatiti ponudu.

Njihov sin, Dovahkiin Tom Kellermeyer, rođen je 11.11.2011, a roditelji su oduševljeni imenom kojeg su mu izabrali.

'Željeli smo da i sin ima posebno ime'

'Bila je teška godina i željeli smo nešto posebno napraviti za svog sina. Moja kćer ima posebno ime. Željela sam da mi i sin ima posebno ime', izjavila je majka, Megan Kellermayer.

Dovahkiin, glavni junak video igre TES: Skyrim, brani svoj svijet, zahvaćen građanskim ratom, od drevnog nordijskog zmaja koji prijeti uništiti svijet.

Igra je samo u prva dva dana prodaje zaradila preko 450 milijuna dolara i naišla na gotovo univerzalno pozitivne reakcije kod kritike, kako prenosi Daily Mail.

'Bilo u stvarnom svijetu ili u svijetu video igara koje stvaramo, želimo malom Dovahkiinu sve najbolje u svim njegovim avanturama', poručili su iz Bethesda softwarea.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene